Playson Memasuki Pasaran iGaming di Ontario, Meluaskan Kehadiran Global
Toto

Playson Memasuki Pasaran iGaming di Ontario, Meluaskan Kehadiran Global

Pembekal hiburan digital yang berkembang pesat, Playson , mengumumkan kemasukannya ke dalam pasaran perjudian terkawal di Ontario , Kanada.

Anugerah AGCO Lesen Permainan Dalam Talian Playson live togel hk
Pengumuman itu dibuat pada hari Khamis dan meluaskan jangkauan antarabangsa pembekal industri iGaming yang terkemuka. Kemasukan pengendali ke wilayah paling ramai penduduk di Kanada datang selepas Playson dianugerahkan lesen permainan dalam talian oleh pengawal selia perjudian di wilayah itu, Suruhanjaya Alkohol dan Permainan Ontario (AGCO).

“ Lesen itu diberikan selepas beberapa bulan usaha gigih, jadi ia adalah satu perasaan yang baik untuk akhirnya memperoleh lesen penting ini. ”

Andrei Andronic, peguam am di Playson
Andrei Andronic , peguam am Playson, mendedahkan bahawa kelulusan lesen baru-baru ini datang selepas usaha gigih oleh pasukan profesional syarikat yang berdedikasi. Dia mengakui bahawa kemasukan ke Ontario menandakan satu peristiwa penting bagi syarikat itu . Sebagai kesimpulan, Andronic berkata: “Satu yang mewakili satu langkah penting ke hadapan untuk syarikat, apabila Playson memulakan perjalanan baharu dan memasuki pasaran Amerika Utara yang sedang berkembang, kami tidak sabar untuk memulakannya.”

Kemasukan ke Ontario Menandakan Momen Mendebarkan bagi Syarikat
Tamas Kusztos , ketua pegawai komersial Playson, menambah bahawa syarikat itu teruja untuk memasuki pasaran iGaming di Ontario . Menurutnya, kemasukan itu melengkapkan rancangan pengembangan bercita-cita tinggi syarikat untuk berkembang di luar pasaran di Eropah. Lebih-lebih lagi, Kusztos mengakui bahawa pengalaman Playson dalam pasaran perjudian terkawal di seluruh dunia membantu syarikat semasa proses pelesenan yang rumit. Sebagai kesimpulan, Kusztos berkata: “Dengan asas syarikat yang kukuh dan pasukan yang penuh dengan individu yang bersemangat, kami mempunyai keupayaan untuk memasuki bidang kuasa yang baru dikawal selia di seluruh dunia.”

“ Kami sangat teruja untuk memasuki pasaran iGaming di Ontario, membolehkan kami memenuhi rancangan pertumbuhan kami yang tinggi dan berkembang di luar Eropah. ”

Tamas Kusztos, ketua pegawai komersial di Playson
Secara keseluruhan, Playson kini beroperasi di lebih daripada 20 pasaran Data Sidney terkawal di seluruh dunia . Kemasukan terbaharu pembangun di Ontario mengesahkan semula produknya menarik khalayak global dan membantu syarikat mengembangkan jangkauannya ke Amerika Utara. Portfolio kandungannya sudah diterima baik oleh pelanggan di Eropah, Afrika, serta Amerika Latin .

Playson Boleh Menawarkan Fungsi Unik untuk Operator Ontario
Dengan menerima lesennya di Ontario , Playson kini boleh melancarkan perkhidmatannya dan memperkenalkan portfolio kandungannya untuk pengendali di wilayah itu. Kemasukan di Ontario bermakna peminat slot tidak lama lagi akan Toto SGP dapat menikmati tajuk dalam talian terkemuka daripada pembangun permainan seperti Legend of Cleopatra Megaways, Buffalo Power: Hold and Win, serta Royal Coins: Hold and Win.

Selain itu, penyertaan di Ontario akan membolehkan pengendali di wilayah itu menyepadukan tawaran promosi unik Playson dan ciri Cash Blast yang menawarkan hadiah wang tunai rawak. Semua penyelesaian itu akan mencipta pengalaman unik yang seterusnya membantu dengan pemerolehan dan pengekalan pemain .